Kirvesmiestyöt Espoossa ja pääkaupunkiseudulla

Toteutamme kaikenlaiset kirvesmiestyöt asiakkaan omien toiveiden pohjalta. Nikkaroimme esimerkiksi terassit ja pystytämme vajat, leikkimökit sekä muut piharakennukset. Hoidamme myös astetta isommat rakennusprojektit - muun muassa kesämökin rakentaminen sujuu toimestamme vuosien kokemuksella. Erityisesti hirsirakentamiseen liittyvä tietotaito onkin yksi vahvuuksistamme. Kesämökkeihin on mahdollista myös vetää sähköt ja putket yhteistyökumppaniemme avulla.

Osaava timpuri palveluksessasi

Älä suotta tuhlaa aikaa harrastelijoiden kanssa - jätä kirvesmiestyöt osaavan ammattilaisen huoleksi! Kokenut ja luotettava tekijä hoitaa työt laadusta tinkimättä ja sovittuja asioita noudattaen, esimerkiksi aikataulua ja budjettia. Ammattilaisen kanssa vältyt ikäviltä sudenkuopilta ja yllättäviltä loppulaskuilta. Kun siis haaveilet uudesta terassista tai omasta kesämökistä, tiedät kenen puoleen kääntyä! Ota yhteyttä ja kerro, miten voisimme palvella juuri sinua.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Olbet Oy
Maapallonkatu 8 F 39
02210 ESPOO

Y-tunnus: 16017966
Puh: +358408245787

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Olbet Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.