Maalaustyöt Espoossa ja PK-seudulla kaikille pinnoille

Hoidamme ammattitaidolla maalaustyöt sekä sisällä että ulkona. Sisätiloissa toteutamme esimerkiksi seinien ja muiden pintojen maalaamiset sekä myös tapetoinnit. Ulkopuolella maalaamme muun muassa pientalojen ja ulkorakennusten seinät, ikkunanpuitteet ja ovet. Käytännössä pystymme toteuttamaan kaikki pienet ja osan keskikokoisista maalaushankkeista - kannattaa kuitenkin aina tiedustella etukäteen, jos kohde on tavallista isompi.

Uutta väriä seiniin ammattilaisen toimesta!

Kun maalaustyöt tarvitsevat tekijäänsä, säästä aikaasi ja hermojasi hankkimalla osaava ammattilainen paikalle. Me huolehdimme seinien ja muiden pintojen maalaamisesta tai tapetoinnista - omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaan! Ota yhteyttä ja kerro, millaista maalauspalvelua voisimme tarjota juuri sinulle!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Olbet Oy
Maapallonkatu 8 F 39
02210 ESPOO

Y-tunnus: 16017966
Puh: +358408245787

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Olbet Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.